Boerderijwinkels & huisverkoop -
26
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Boerderijwinkels & huisverkoop

In Rivierenland bevinden zich diverse boerderijwinkels en stadsboerderijen, zelfstandig, in stichtingsbeheer of coöperatief verband en/of aangesloten bij franchiseketens als Landwinkel, winkels aangesloten bij Demeter etc..

Ook kunnen bij vele land- & tuinbouwbedrijven in Rivierenland kunnen lokaal geproduceerde producten aan huis gekocht worden. Denk daarbij aan fruitstalletjes aan huis, vitaminemuren, melktaps, eierautomaten, aardbeiautomaten, ijsbergen, etc.

De Betuwe staat tevens bekend om de vele kersenstalletjes die voor de zomer verrijzen langs de plattelandswegen. Zie voor een overzicht de website FruittuinvanNederland.

Ook worden diverse lokale producten op markten, braderieën en evenementen als de Landgoedfair Mariënwaerdt in de regio verkocht.

Boerderijwinkel