Design Fruitstalletjes Rivierenland -
Project Design Fruitstalletjes Rivierenland
fruitstalletjes
2595
page-template-default,page,page-id-2595,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Design Fruitstalletjes Rivierenland

In het project Design Fruitstalletjes Rivierenland streven we een hogere verkoop van lokaal fruit gecombineerd met het aantrekkelijker maken van de fruitstalletjes voor toeristisch gebruik in Rivierenland.
De doelgroep van het project zijn de fruittelers in het gebied die op de crossover tussen agrarisch en toerisme kansen zien om hier innovaties uit te voeren.
Het idee voor het project is afkomstig van Wim de Jager, ondernemende inwoner uit Buren die hier kansen zag en partners zocht om zijn idee verder mee uit te werken.

In dit project werken ideebedenker Wim de Jager, Jeroen van Noort van het Regionaal Bureau Toerisme Rivierenland en projectleider Jolijn Zwart-van Kessel samen met fruittelers om de haalbaarheid van nieuwe kansen te onderzoeken.

Het project organiseert op 8 november 2017 een inspiratieavond. Het programma en aanmelden kan via deze pagina.

Fruitstalletjes-600x338

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor vragen, neem gerust contact op met projectleider Jolijn Zwart-van Kessel, tevens coördinator van Platteland Rivierenland.

Naar de ontwerpwedstrijd voor design fruitstalletjes van 15 januari tot 3 maart 2018.

Neem  contact met ons op