Ontwerpwedstrijd Design Fruitstalletjes -
Welkom op de pagina voor de Betuwse fruitstalletjes ontwerpwedstrijd van de projectgroep design fruitstalletjes van Platteland Rivierenland, het Regionaal Bureau Toerisme Rivierenland, betrokken fruittelers en ondernemende inwoners.
ontwerpwedstrijd, fruitstalletjes, kersen, Betuwe, Betuws
2612
page-template-default,page,page-id-2612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Ontwerpwedstrijd Design Fruitstalletjes

Ontwerptalent opgelet!

Ontwerp een fruitstalletje maak kans op een Betuws kersenweekend met overnachting!

 

Platteland Rivierenland organiseert van 24 januari tot 3 maart 2018 een ontwerpwedstrijd voor het project Design fruitstalletjes* van Fruitdelta Rivierenland.

 

Heb jij een origineel idee voor een Design Fruitstalletje of fruitstalletjes ‘conceptlijn’ passend in de Betuwse fruituitstraling? 

Stuur dan jouw inspiratie-ontwerp vóór zaterdag 3 maart 2018 naar ons toe!

 

Je maakt kans op een geheel verzorgd kersenarrangement met rondleiding, zelfplukervaring, kersen proeverij en een overnachting bij een Betuwse hoogstam kersenboomgaard in het weekend van zaterdag 1 juli 2018!

 

*De wedstrijd is uitgeschreven door het project Design fruitstalletjes in samenwerking met lokale kersentelers en het Regionaal Bureau Toerisme Rivierenland.

Bekijk hier het wedstrijdreglement met voorwaarden om in aanmerking te komen voor de te winnen prijs!