Stageopdracht Fruitbeleving Tiel -
2348
page-template-default,page,page-id-2348,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Stageopdracht Fruitbeleving Tiel

Gezocht per 1 maart 2017: Stagiair voor Fruitbeleving Tiel
Gevraagd onderwijsniveau: HBO
Startdatum in overleg (mag evt. ook later starten)

In het kader van een Plattelandskring in ons netwerk in oprichting is er ruimte voor een stagiaire die zelfstandig, maar wel onder begeleiding van de coördinator van het netwerk Platteland Rivierenland, onderzoek kan doen naar de haalbaarheid van een local for local fruitbelevingsconcept in de binnenstad van Tiel.

Het project voeren we uit met een samenwerkingsverband van de gemeente Tiel, twee agrarisch ondernemers (fruittelers), ROCRivor regionaal MBO onderwijs en een horecapartner. Er zijn tevens meerdere stakeholders betrokken zoals ondernemersvereniging Hart van Tiel, Regionaal Bureau Toerisme Rivierenland, Stichting 4-stromenland (Fruitcorso) en TOM Training & Theater. Waarschijnlijk haken meer partners aan gedurende het proces.

De stagiair gaat meewerken in het komen tot een projectplan voor het ontwikkelen van een Fruitbelevingsconcept voor het stimuleren van meer lokale afzet van fruit en het beleven van fruit en fruitteelt in de binnenstad van Tiel, Fruitstad aan de Waal.

De stagiair kan zelf mede richting geven aan de stage.

Stuur hier een sollicitatie per mail.