Vacature medewerk(st)er PR & officemanagement -
2460
page-template-default,page,page-id-2460,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Vacature medewerk(st)er PR & officemanagement

Voor het netwerk zijn we op zoek naar een medewerk(st)er pr & officemanagement die de coördinator ondersteunt en ons bureau wil versterken.

We zoeken een enthousiaste regelaar, organisator een mensenmens die het leuk vind om te werken met jonge mensen (stagiairs) en mensen met verschillende achtergronden (agrarisch ondernemers, bestuurders, ambtenaren, ondernemers, directeuren, docenten uit regionaal onderwijs, inwoners etc…). We zoeken iemand die hart heeft voor plattelandsontwikkeling in brede zin!

Iemand die het leuk vind te werken als spin in het web en het werk zelfstandig kan managen onder leiding van de coördinator is wat we zoeken.
Gevraagde competenties: handig met de telefoon, afspraken maken via Outlook, WordPress website, Mailchimp nieuwsbrieven, Datumprikkers, Excel, Powerpoint en/of Prezi, social media als Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram etc.. We zoeken iemand die zelfstandig groepen kan ontvangen voor een workshop en zorgt dat de ruimte tip top eruit ziet.
Kortom, wij zoeken een bevlogen duizendpoot!

Er is een vrijwilligers– of stagevergoeding beschikbaar. Deze geldt óók voor mensen die een werkloosheids- of bijstandsuitkering ontvangen. In de toekomst zijn er wellicht mogelijkheden om door te groeien in een bestaande betaalde functie.
De functie kan fulltime of parttime worden ingevuld en er kan flexibel gewerkt worden vanuit ons kantoor in Tiel of vanuit huis.

Het kantooradres is Gasthuislingelaan 33 in Tiel en ligt op 5 minuten loopafstand van het NS- & busstation Tiel en is goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Stuur ons uw sollicitatie per mail.